Tanfolyamaink

ZENE-BONA

címmel játékos személyiség- (mozgás, hallás ritmusérzék, beszédkészség) fejlesztő kurzusokat hirdetünk mamáknak és babáknak 6 hónapos kortól 4 éves korig. A foglalkozások 1x45 perc időtartamúak a délelőtti órákban. Helyszín: Teleki-Wattay Művészeti Iskola, Pomáz, Templom tér 3. Egy csoportba maximum 12 jelentkezőt tudunk fogadni. A foglalkozások szeptember közepétől május közepéig tartanak, szerdánként 10 órától. Az iskolai szünetekben a foglalkozások szünetelnek.

Térítési díj: 1200Ft/fő /alkalomAz először érkezők számára ingyenes a foglalkozás. Bérletáraink a következőek:4 alkalmas bérlet: 4000 Ft, amit 2 hónap alatt lehet felhasználni
4 alkalmas testvérbérlet: 6000 Ft, amit 2 hónap alatt lehet felhasználni
Testvérkedvezmény: 1800 Ft/ testvérpár/ alkalom
Vezetője: Dudits Zsuzsanna 
Érdeklődni: Teleki-Wattay Művészeti Iskola 2013 Pomáz, Templom tér 3. Tel/fax: 26/ 525 330

ZENEOVI

4-6 évesek számára dalos játékok segítségével készségfejlesztő foglalkozásokat tartunk. A foglalkozások heti két alkalommal 30 perc időtartamúak a délutáni órákban. Egy csoportba maximum 12 jelentkezőt tudunk fogadni. Térítési díj: 15.000 Ft /fő/félév I. félév szeptember közepétől január végéig, a II. félév február elejétől május közepéig tart. Az iskolai szünetben a foglalkozások szünetelnek.

Vezetője: Albrechtovics Miklósné


Érdeklődni: Teleki-Wattay Művészeti Iskola 

 2013 Pomáz, Templom tér 3. Pf: 65. Tel/fax: 26/ 525 330

Miért is jó a balett? 

Azon kívül, hogy a gyerekek jól érzik magukat tánc közben, sok mindent megtanulhatnak. A balett alapjait, koreográfiákkal tesszük színesebbé. 

Az órák alatt elsajátíthatnak különböző tánclépéseket, megtanulhatják a helyes testtartást. A legfontosabb még is csak a csapattal való együtt működés. Az órák folyamán fejlesztjük az állóképességet, egyensúly érzéket, hajlékonyságot.

 
A balett mellett pedig más táncstílusokba is betekintést nyerhetnek. (keringő, mesebalettek...) Célunk, hogy a gyerekek szeressék és megismerjék a mozgást, a kultúrát.

Mindenkit sok szeretettel várunk.

Érdeklődni: Varga Renáta 20/3722772

email: varga.renata19@gmail.com