Koncertek, bemutatók

MEGHÍVÓ

Mindenkit Szeretettel várunk 2021.DECEMBER 13-án , HÉTFŐN, este 5 ÓRAKOR, a JAZZ tanszak, Luca-napi KONCERTJÉRE a Hangversenyterembe!

MEGHÍVÓ

Szeretettel invitálunk Mindenkit, aki szívesen tölt el egy estét egy érdekes , izgalmas, előadáson, 2021. DECEMBER 2-án, CSÜTÖRTÖKÖN, ESTE 5 órakor, a KAMARATEREMBEN, ahol PENGŐ CSABA és BÖGÖTHY ÁDÁM ismeretterjesztő előadása lesz hallható-látható,; FÓKUSZBAN a NAGYBŐGŐ címmel

ŐSZI MŰVÉSZETI NAPOK

a Teleki-Wattay Művészeti Iskola hangversenytermében

2021. november 8-13

Mindenkit Szeretetttel várunk november 8-14 között rendezvény sorozatunkra! Fontos tudnivaló! 

Az események, kizárólag :ÉRVÉNYES OLTÁSI IGAZOLÁSSAL látogathatók és a MASZK használata is KÖTELEZŐ!

SZÉPLAKI ZOLTÁN előadása
J. S. BACH-ról a SZÉPSÉG MATEMATIKÁJA címmel

2021. november 10. szerda 17.30


Zeneiskolások kicsit másképpen 8.

2021. november 9. kedd 17.30

FRRE STYLE CHAMBER ORCHESTRA koncert

2021. november 8. hétfő 17.30

Nemzetközi Ünneplés a Zene Világnapja alkalmából Szlovén, Szlovák, Szerb, Magyar művészeti iskola zenepedagógusai közreműködésével

Az UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin hegedűművész kezdeményezésre emelte október 1-jét A ZENE VILÁGNAPja rangjára. Az egész világon mindenütt koncerteket, rendezvényeket ünnepelnek ezen a napon. A Teleki-Wattay Művészeti Iskola pedagógusai több éve részt vesznek ez alkalomból egy különleges összefogásban.Igazi ünneppé vált idén 2021 október 1-je, hiszen hosszú idő után élőben szólaltak meg a zene hangjai a Hangversenyteremben. Mariborból, Pozsonyból és Újvidékről érkeztek hozzánk, kedves zenetanár kollégák, akik iskolánk tanáraival együtt, közösen adtak egy rendkívül hangulatos,, nagyon szép koncertet e jeles napon.

MEGHÍVÓ

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, 2021. OKTÓBER 6-án szerdán, ESTE 5 ÓRAKOR, a Hangversenyterembe, BINDER KÁROLY ( zongora) és BORBÉLY MIHÁLY ( fúvós hangszerek) - interaktív előadására.