"Minden ami művészet"

Kapcsolat

Templom tér 3.
Pomáz
2013
+36 26 525 330
zsideierika@gmail.com

Rólunk

  • A Testvérmúzsák Galériában évente négy kiállítás nyílik meg a nagyközönség számára, melyeken a Pilis-Dunakanyar kistérség művészei mutatkozhatnak be.
  • Egész évben tematikusan felépített koncertsorozatokat szerveztünk a pomázi és a kistérségi közönség részére, ahol a komolyzene, népzene és jazz zene iránt érdeklődők egyaránt megtalálhatták a zenei érdeklődésüknek megfelelő hangversenyt.
  • 19 éve működtetjük és támogatjuk a Pomázi Zenés Diákszínpadot, mely zenés színpadi darabok bemutatását tűzte ki célul. Különlegessége, hogy az országban egyedülállóan élő zenei kísérettel szólaltatják meg a fiatalok a musicaleket. A produkció megvalósításában minden pomázi érdeklődő gyermek, fiatal részt vehetett. 
  • Évente kettő alkalommal „Prücsök Zene” címmel vidám koncertsorozatot tartunk kisgyerekek és szüleik részére, mely alkalommal a kicsik nem csak hallgathatják a zenét, hanem aktívan részt is vehetnek benne akár mozgással, tánccal, énekkel vagy kisebb ritmushangszerekkel. 
  • 2010-ben TÁMOP 3.2.11 Tanórán kívüli szabadidős tevékenységeket támogató pályázaton nyert és koordinált alapítványunk. 19 különböző programot valósított meg általános iskolákban, óvodákban és művészeti iskolában. Programjaiban közel 400 gyermek vett részt. E pályázat keretén belül egy vakok és gyengénlátók iskolájában is tartottunk tehetséggondozó és felzárkóztató programot.